Meny

Välkommen till Silverskattens Förskola

Silverskatten finns centralt i Råneå

Läs mer om förskolan under rubrikerna Verksamheten

IMG_1784.jpg

Silverskattens grundpelare är nytänkande, trygghet, glädje. Vår profilering är kultur och natur. Vårt mål är att ta tillvara på den kultur som finns runt oss i bygden.
Detta gör vi genom att använda barnens kända miljö för att allt ska bli så konkret som möjligt från dåtid till nutid och vidare till framtiden. Verksamhetens grund bygger på uppdraget i läroplanen.

ÅRETS FÖREAGARE

af_tore_2015.jpg

Silverskatten tilldelades titeln årets företag i Töre 2014

Utdrag från NSD 2014/12/16: Silverskattens förskola har utsetts till Årets företagare 2014 och i motiveringen sägs bland annat att ägarna prioriterar utveckling av sina anställda, de för en ständig dialog med barnens föräldrar samt att ägarna nu också öppnat en enhet i Råneå vilket uppges göra att de kan jobba lite mer flexibelt med personalen och får en större bas att fördela kostnaderna på.

Ägarna Veronika Boman, Sara-Karin Simma, Malin Lundbäck och Ivan Nordmark är alla stolta över utmärkelsen. De framhåller betydelsen av att arbeta tillsammans med personalen och lyssna till deras önskemål. De viktigaste är barnen, föräldrarna och bygderna som Silverskattens förskolor befinner sig i.

Vår skog

Utelek varje dag

utelek.jpg

Vistelsen utomhus är viktig för oss. Vi är utomhus nästan varje dag. Oftast är vi ute både förmiddag och eftermiddag.

Verksamhetens grund bygger på läroplanen för förskolan.

länktext

Eget kök

I år 2023 kommer vi att laga vår egen mat på förskolan. Köket är under renovering i början av 2023

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in